Petitie: Stop de bomenkap op het Tramplein

Infrabel plant werken aan het spoor en op vraag van de aannemer verdwijnen de boompjes die er staan. Let wel: ze zijn niet ziek of gevaarlijk, nee hoor: ze staan in de weg. De werken kunnen best gebeuren zonder de boompjes te rooien, maar voor de stad mag het best!

Dit was evenwel buiten de waard in district Antwerpen gerekend: schepenen van Groen en N-VA verzetten zich en de boompjes op de Draakplaats blijven staan.

District Berchem daarentegen laat ze kappen - fraai voor een district met een schepen van Straatvergroening.

We roepen de buurtbewoners op om te protesteren tegen deze bomenkap door het districtsbestuur aan te schrijven en te eisen dat de boompjes blijven staan.

Steun volgende oproep en laat je stem horen:

Geachte districtsbestuur van Berchem,

Geachte Schepen van Straatvergroening en Openbaar Domein De Saegher,

Nu Infrabel op het punt staat de werken aan de brug over de Draakplaats en het Tramplein aan te vatten, horen wij als buurtbewoners stomverbaasd dat de aannemer de bomen op het Tramplein kapt, maar die aan de Draakplaats moet laten staan.

We verzoeken u dringend en onverwijld om de aannemer en Infrabel te instrueren de bomen te laten staan gedurende de gehele tijd van de werken. De buurt kan immers geen twee jaar zonder groen.

Al 618 ondertekenaars!

Ja, ik teken

Door deze petitie te ondertekenen ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.

Laatste ondertekeningen

Annelies Adriaensen
Zane Garitte
Aaron Van Parys
Zeger Schmitt
Inneke Clerebout
Griet Ramaut
Ronny Franken
Charlotte wouters
Bieke Beyens
Nisse van Dessel
Barbara Hoornaert
Charles Verheyen
Anonymous
Luc Deckers
Gerard Gerritsen
jo duchateau
Tinne Geuens
Liesbeth Scholten
alexis hoyaux
Johan Malcorps
Jos Cré
Laurens Dirkx
Bart Adriaensens
Inge Braeckevelt
Kathleen Van Aerschot
Lore Verrelst
Nils Smedts
Micha Cole
Jan Kalhöfer
Paul Viaene